Περισσότερος κόσμος και κέφι φέτος στο 2ο «Santa Run» Κιλκίς

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στο Κιλκίς την Πέμπτη 29.12.16 το δεύτερο «Σάντα Ραν» Κιλκίς.

Σχεδόν τριακόσιοι …«Αγιοβασίληδες» ….«ξεσήκωσαν» την πόλη με την συνοδεία της ομάδας κρουστών «άιΝΤΟΣ» του συλλόγου «Ιριδα».

Η φιλανθρωπική διοργάνωση του Αίαντος Κιλκίς υπό την αιγίδα του δήμου Κιλκίς και της αντιδημαρχίας πολιτισμού είχε σχεδόν τριπλάσιες συμμετοχές σε σύγκριση με πέρυσι.

Σε αυτό συνέβαλαν οι συμπολίτες που αγνόησαν το τσουχτερό κρύο και «αγκάλιασαν» την εκδήλωση όπως και οι φορείς «ΒηματιΖΩ», σύλλογος δρομέων υγείας Κιλκίς (ΣΔΥΚ), κέντρο κοινωνικής στήριξης Κιλκίς και περιβαλλοντικός σύλλογος περιπατητών Κιλκίς που προσήλθαν μαζικά και στήριξαν την δράση αλληλεγγύης προς τις δομές ΑμεΑ του Κιλκίς.

Οι «τρελλοί Αγιοβασίληδες» χόρεψαν, τραγούδησαν και μοίρασαν καραμέλλες (προσφορά της ACS Κιλκίς) και ευχές στους διερχόμενους πεζούς, καταστηματάρχες αλλά και οδηγούς!
ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ SANTA RUN
Ακολούθησε πάρτυ στην πλατεία Ειρήνης με την μουσική επιμέλεια της Ελένης Τσαρίδου και του ντι τζαί Φίλιπ!

Την γαστρονομική επιμέλεια του μπουφέ είχε το «Ράντσο Κιλκίς» που εκτός από τις ανάγκες των δρομέων με περίσσεια αγάπη κέρασε και παρευρισκόμενους θεατές.

Όλα αυτά χάρη στην πολύτιμη αρωγή των αρτοποιείου Τσαχουρίδη, «Bake my Day», «Ο φούρνος του Παντελή», «Πίτσα Mr. Greek», κρεοπωλεία Κουραλίδη, κρασιά Γαρδίκη και Factum και ζεστό τσάι βουνού από την «althemis».