Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η δεύτερη «Ημέρα Καριέρας» της ALUMIL

Οικονομία /

Με την αρωγή του δήμου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23.9.22 η δεύτερη «Ημέρα Καριέρας» της ALUMIL, μία «ανοικτή» και επιτυχημένη διοργάνωση, που εκπλήρωσε τον βασικό στόχο της: να συγκεντρώσει στο συνεδριακό κέντρο ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, εθνικότητας, ειδικότητας και πείρας, παρουσιάζοντας σε όλες και όλους τις ευκαιρίες καριέρας και τις προοπτικές που προσφέρει η ALUMIL.

Οι ενδιαφερόμενοι, κάτοικοι του Κιλκίς και άλλων πόλεων, πρόσφυγες από την Ουκρανία αλλά και εκπαιδευόμενοι του σχολείου δεύτερης ευκαιρίας της περιοχής, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους εκπροσώπους της εταιρείας από την διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού και να συζητήσουν μαζί τους, τόσο για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας όσο και για θέσεις που ταιριάζουν στο προφίλ τους.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν και τοπικές συλλογικότητες κοινωνικής δράσης, διερευνώντας τις δυνατότητες συνεργασίας με την ALUMIL. Η παρουσία τους ήταν ιδιαιτέρως σημαντική, καθώς μία από τις άμεσες προτεραιότητες της εταιρείας είναι η σύμπραξη με τοπικούς φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα για την υλοποίηση δράσεων στο πλαίσιο της στρατηγικής εταιρικής υπευθυνότητάς της.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

«Γιά την ALUMIL, η δεύτερη «Ημέρα Καριέρας» δεν ήταν μόνο μία επιτυχημένη εκδήλωση προσέλκυσης ανθρώπινου δυναμικού, αλλά και μια μοναδική ευκαιρία ουσιαστικής επικοινωνίας και επαφής με την τοπική κοινότητα. Την κοινότητα στην οποία «χτυπάει η καρδιά» της παραγωγικής δραστηριότητας της εταιρείας και στην οποία ζη και εργάζεται πάνω από το 70% των εργαζομένων της στην Ελλάδα».

Περισσότερα

Οι φωτοβολταϊκοί σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας γιά την μείωση του ενεργειακού κόστους συζητήθηκαν στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Σε δύο προτάσεις με τις οποίες επιδιώκεται να δοθεί βιώσιμη λύση στο μείζον πρόβλημα του κορεσμού των ηλεκτρικών δικτύων και […]

Δείτε ακόμα