Επιτυχία σημείωσαν οι αγώνες δρόμου στο Π.Αγιονέρι

Εκπαίδευση /

Η πραγματοποίηση των 1ων σχολικών αγώνων δρόμου για μαθητές/τριες του νηπιαγωγείου και δημοτικού και του 1ου Running Παλαιού Αγιονερίου για έφηβους/ες και ενήλικες, που διοργάνωσε το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο Παλαιού Αγιονερίου από κοινού με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και τη στήριξη του ΑΠΣ Ατρόμητος, του δήμου Κιλκίς, του τμήματος Τροχαίας Κιλκίς και του Ερυθρού Σταυρού απέδειξε ότι μέσα από τη σταθερή συνεργασία εκπαιδευτικών και γονέων, νέες ιδέες μπορούν να πραγματοποιούνται με επιτυχία έχοντας στο επίκεντρό τους το καλό των παιδιών.

Εξάλλου και ο ίδιος ο σκοπός της διοργάνωσης των αγώνων δρόμου ήταν να αναδειχθεί στην πράξη η αξία της συνεργασίας και της συλλογικότητας, καθώς και του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας. Να εκφραστεί η ανάγκη και η επιθυμία των μαθητών/τριών για έναν κόσμο πιο όμορφο και ειρηνικό. Να προβληθεί το πρότυπο του αθλητή/τριας – δρομέα και να παραδειγματιστούν τα παιδιά μικρότερων ηλικιών.

Η χαρά της συμμετοχής και της διάκρισης, καθώς και της διασκέδασης, που αντικρίσαμε στα πρόσωπα των μαθητών/τριών μας ήταν μία ακόμα επιβράβευση για τη χρονιά που πέρασε.

Ευχαριστούμε τους γονείς και τα παιδιά που συμμετείχαν από τα γειτονικά χωριά και σχολεία της περιοχής μας, όπως του Βαθυλάκκου, του Μικροκάμπου και του Ν. Αγιονερίου, τους γονείς του σχολείου μας που ο καθένας με τη δουλειά που ανέλαβε συνέβαλε στην υλοποίηση μίας άρτιας διοργάνωσης, καθώς και όλους όσοι στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους/ες, με την βεβαιότητα ότι την επόμενη χρονιά θα καταφέρουμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στους μαθητές/τριες μας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα