Επιτυχές το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό της Ε.ΑΣ.Υ.Ν.Κιλκίς

Κοινωνία /

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η ένωση αστυνομικών υπαλήλλων νομού Κιλκίς για φιλανθρωπικό σκοπό με τη συμμετοχή ομάδων των υπηρεσιών της αστυνομικής διεύθυνσης Κιλκίς.

Ο τελικός διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου στο Κιλκίς, ανάμεσα στις ομάδες του τμήματος ασφαλείας Κιλκίς και του τμήματος συνοριακής φύλαξης Δοϊράνης, όπου νικητής της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο πρώτος με σκορ 5-0.

Η ένωση αστυνομικών υπαλήλλων νομού Κιλκίς ευχαριστεί όλους αυτούς που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του επιτυχημένου τουρνουά για φιλανθρωπικό σκοπό και πιο συγκεκριμένα:

τους αστυνομικούς των υπηρεσιών που συμμετείχαν, του Α.Τ. Γουμένισσας, Α.Τ. Αξιούπολης, Α.Τ. Πολυκάστρου, Α.Τ. Ευζώνων, Τ.Τ. Κιλκίς, Τ.Α. Κιλκίς, Επιτελείο, Τ.Σ.Φ. Δοιράνης και Ο.Π.Κ.Ε. αλλά και αυτούς που βοήθησαν οικονομικά για τον σκοπό μας,

τον διευθυντή Ααστυνομίας της Δ.Α. Κιλκίς, τον αστυνομικό διευθυντή Ιωάννη Ταλαμπίρη για την άδεια διεξαγωγής του τουρνουά,

την Ε.Π.Σ. Κιλκίς για την αποστολή διαιτητών,

και τους υπεύθυνους των εγκαταστάσεων Αλέξανδρος sport center για την παραχώρηση τον χώρον σε ειδική μειωμένη τιμή, πετυχαίνοντας τον σκοπό μας για συγκέντρωση χρημάτων.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στο δημόσιο ειδικό δημοτικό σχολείο Κιλκίς.