«Παρών» 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς στα εορταστικά δρώμενα

Κοινωνία /

Με δύο εκδηλώσεις πριν τις διακοπές γιά τις Εορτές του Αγίου Δωδεκαημέρου έδωσε το «παρών» στα εορταστικά δρώμενα το 1ο επαγγελματικό λύκειο (ΕΠΑΛ) Κιλκίς.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

Στο Νοσοκομείο Κιλκίς
«Οι εφηβικές φωνές των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ, με συνοδεία οργάνων, κατέκλυσαν τις νοσηλευτικές πτέρυγες και τα γραφεία των διοικητικών υπηρεσιών του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς την Παρασκευή 20/12/19 ψάλοντας χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

Το κύμα χαράς και ενθουσιασμού μεταδόθηκε σε ασθενείς, συνοδούς και εργαζόμενους, αλλά και στους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ προσφέροντας μια ωραία και ωφέλιμη, χριστουγεννιάτικη εμπειρία.
Ευχαριστούμε τη διοίκηση του νοσοκομείου, αλλά και όλους του εργαζόμενους για τη φιλόξενη υποδοχή.

Αποχαιρετισμός στο 2019
Μια ευχάριστη, γλυκιά και απολαυστική έκπληξη περίμενε τους μαθητές και καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς την τελευταία σχολική μέρα του 2019.

…Πάγκοι, χριστουγεννιάτικα στολισμένοι, μαθητές πίσω από αυτούς να ετοιμάζουν και να προσφέρουν δωρεάν σε όλους κρέπες με πραλίνα φουντουκιού και τριμμένο μπισκότο, χριστουγεννιάτικη μουσική, παραδοσιακά κάλαντα από τη χορωδία των μαθητών και ποντικοί χοροί συνοδευόμενοι από ποντιακή λύρα και νταούλι…

Χαρούμενα αποχαιρετίσαμε το 2019. Ευτυχισμένο χαρούμενο και δημιουργικό ας είναι το 2020 για όλους τους μαθητές και καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ και για όλο τον κόσμο.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε:

➢ Στην εταιρεία τροφίμων «Rito’s Food», με έδρα τη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς στο Σταυροχώρι, για την προσφορά πραλίνας φουντουκιού

➢ Στην «αλυσίδα» υπεραγορών «Γαλαξίας» για την προσφορά μπισκότων

➢ Στο κατάστημα πλαστικών ειδών Καζαντζίδη για την προσφορά πλαστικού τραπεζομάντηλου.

Περισσότερα

Και το όνομα αυτής Ελισάβετ (Λίζα)

Την κορούλα τους Λίζα (Ελισάβετ) βάπτισαν ο πολιτευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης και η σύζυγος του Τάνια Ευθυμίου, […]

Δείτε ακόμα