Πολιτισμός

Χριστούγεννα στη Χοραλία!

Η καμήλα, ο σκαντζόχοιρος, η κατσίκα, ο αστακός και όλοι οι πρωταγωνιστές του Mazoo and the Zoo και του Xana Zoo φοράνε τα γιορτινά τους και υποδέχονται τους μικρούς και μεγάλους τους φίλους σε ένα ξέφρενο χριστουγεννιάτικο πάρτυ! Απόψε στις 6 το απόγευμα στο μικρό θέατρο του Δημοτικού Πάρκου – Κήπου η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη ταξιδεύει όχι στη Βηθλεέμ ούτε στον Βόρειο Πόλο αλλά στη Χοραλία και εκεί τα παιδιά θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν όλοι μαζί τις μεγάλες επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη που λάτρεψαν μέσα από τα projects Mazoo and the Zoo και του Xana Zoo.

Στη μουσικοθεατρική παράσταση παίζουν και τραγουδούν ζωντανά η Μαρία Θωμά, η Φένια Ζαχαρίου και ο Πάνος Δενισιώτης ενώ χορεύουν η καμήλα, ο σκαντζόχοιρος, η κατσίκα, ο αστακός, η μπουμπού η αλεπού και όλη η τρελοπαρέα!

Τα κείμενα έχει γράψει η Μπουμπού η αλεπού, τη μουσική διευθύνει ο Ντρούλης χοντρούλης στις χορογραφίες η Άννα Αθανασιάδη και στη σκηνοθεσία ο Παπαγάλος!
Ντυθείτε ζεστά γιατί το χριστουγεννιάτικο πάρτυ θα τραβήξει πολύ και ελάτε να κάνουμε Χριστούγεννα στη Χοραλία!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σούλη Καζαντζίδη με Βαγγέλη Μαρινάκη

Δεν είναι ασυνήθιστα πολλά;

Ο δήμος Παιονίας αποφάσισε την ανάθεση συγγραφής του ιστορικού λευκώματός του στον καταλληλότερο γι’ αυτόν τον σκοπό ερευνητή και συγγραφέα, […]