Πολιτική

Την παράταση των συμβάσεων έξι εργαζομένων στον οίκο ευγηρίας Κιλκίς ζητεί ο Γ.Φραγγίδης

Την παράταση των συμβάσεων έξι εργαζομένων στον οίκο ευγηρίας Κιλκίς ζητεί ο βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Γιώργος Φραγγίδης, που κατέθεσε στην Βουλή ως αναφορά την σχετική επιστολή του προέδρου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου εργαζομένων στην εν λόγω δομή.

Η αναφορά, που απευθύνεται προς τον αρμόδιο υπουργό εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη, έχει ως εξής:

«Κύριε υπουργέ,

Σας καταθέτω ως αναφορά την επιστολή του προέδρου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου εργαζομένων στο παράρτημα θεραπευτήριο χρονίων παθήσεων – οίκο ευγηρίας Κιλκίς του ΚΚΠΠΚΜ, με την οποία αιτούνται την παράταση των συμβάσεων των έξι (6) ατόμων που υπηρετούν ως επικουρικό προσωπικό, προκειμένου να εξασφαλισθεί η ομαλή λειτουργία της δομής και η επαρκής φροντίδα των ωφελούμενων.

Επισημαίνεται, ότι, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, σας καταθέσαμε ανάλογη ερώτηση με Α.Π.: 5265/17-5-2022, με την οποία σας επισημαίνουμε τους κινδύνους, που προκύπτουν από την λήξη των συμβάσεων του προσωπικού στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Παρακαλώ να δείτε το θέμα με ενδιαφέρον και να με ενημερώσετε για τις δικές σας αποφάσεις και ενέργειες».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δραματική μείωση

Η στήλη συναντήθηκε τελευταία με τον πρώην δήμαρχο Κρουσίων (Κρουσσών) Γεώργιο Γαβριηλίδη, και η ερώτηση μας σχετιζόταν με το πολύ […]

Ακλόνητο «όχι»

Αμετακίνητη παραμένει η δημοτική αρχή Κιλκίς στο «όχι» της στην εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου των Κρουσίων. Ακόμη και αν αυτό […]