Κοινωνία

Συνάντηση δημάρχου με τη νέα διοίκηση του συλλόγου Πολυτέκνων

Με το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Περιφέρειας Κιλκίς υπό τον πρόεδρό του Ανέστη Σπυρίδη είχε σήμερα συνάντηση ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης.

Ο δήμαρχος Κιλκίς συνεχάρη τον πρόεδρο και διοικητικό συμβούλιο για την εκλογή τους και αφού έκανε αναφορά στην άψογη συνεργασία με την απελθούσα διοίκηση, είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους τις προοπτικές εμβάθυνσης της συνεργασίας δήμου και πολυτέκνων αναγνωρίζοντας τη θετική συμβολή τους στο κοινωνικό γίγνεσθαι και στην αντιμετώπιση της δημογραφικής συρρίκνωσης.

Ως τέτοιες αναφέρθηκαν ενδεικτικά η διοργάνωση κοινής εκδήλωσης βράβευσης των πρωτοετών φοιτητών πολυτεκνικών οικογενειών την ημέρα εορτής της πολύτεκνης οικογένειας, η ουσιαστική στήριξη της πολύτεκνης μητέρας και ενημερωτικές δραστηριότητες που προβάλλουν τους σκοπούς του συλλόγου.

Η διοίκηση του συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων εξέφρασε την ικανοποίησή της για την υιοθέτηση των αιτημάτων που τέθηκαν στη συζήτηση, ενώ έκανε υπόμνηση στην απόφαση της δημοτικής αρχής σχετικά με τη μείωση κατά 50% των δημοτικών τελών (καθαριότητας, φωτισμού) καθώς των τελών ύδρευσης στις πολύτεκνες οικογένειες, η οποία έχει ήδη ενεργοποιηθεί από την 1.1.22, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της στον δήμαρχο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από το νέο διοικητικό συμβούλιο οι κ.κ. Ιωάννα Κοζανίδου, Σταυρούλα Νιζάμη, Αντώνης Λασκάκης και ο ιερέας Παναγιώτης Μποζάνης

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εξέχουσα και επιτυχημένη

Νέα διάκριση γιά την Νατάσα Σωτηριάδου, καθώς η Εθνική Ασφαλιστική την βράβευσε ως εξέχουσα στον κλάδο ζωής της εταιρείας γιά […]