Πολιτική

Παύλος Τονικίδης: Δίνουμε μήνυμα στήριξης στον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα

Συντρόφισσες και σύντροφοι,
Μετά και την επιτυχή έκβαση του συνεδρίου μας και τα σημαντικά πολιτικά προτάγματα που αναδείχθηκαν, όπως και το νέο μας πλαίσιο για την διαμόρφωση του πολιτικού σχεδίου για την έξοδο από την πολλαπλή κρίση που μαστίζει την χώρα μας, ήρθε η ώρα για την συγκρότηση της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ–Π.Σ. Κιλκίς που με εξουσιοδότησαν να συμμετέχω στο 3ο συνέδριο του κόμματος, στο οποίο αποφασίσαμε για την προγραμματική μας προετοιμασία και την συγκρότηση αναλυτικού κυβερνητικού προγράμματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. απαντά στις προκλήσεις της εποχής. Έχοντας αναδειχθεί στην κεντρική θέση μεταξύ των προοδευτικών δυνάμεων της χώρας, επιδιώκει να εκφράσει πολιτικά όλες τις δυνάμεις που υφίστανται τις συνέπειες της ασκούμενης νεοφιλελεύθερης πολιτικής που εκπορεύεται από το διευθυντήριο του Μαξίμου.

Ο ελληνικός λαός έχει υποστεί τις βάναυσες συνέπειες της σκληρής δεξιάς πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας σε όλα τα επίπεδα. Η κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας με χιλιάδες ανθρώπους που υπό άλλες συνθήκες θα είχαν διαφορετική υγειονομική αντιμετώπιση, η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, οι προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ, η κομματικοποίηση του κράτους, οι απευθείας αναθέσεις υπό καθεστώς αδιαφάνειας και η εν γένει υποβάθμιση του επιπέδου ζωής μας, δημιουργεί δυστυχώς τις προϋποθέσεις για μια νέα μνημονιακή εποχή.

Το κίνημα μας αποτελεί το μοναδικό αποκούμπι για τον εργαζόμενο λαό, τον φοιτητή, τον άνεργο, την γυναίκα, τους αγρότες και τους μη προνομιούχους. Στις 15 Μαΐου διεξάγονται οι εσωτερικές μας εκλογές για την εκλογή του Προέδρου μας Αλέξη Τσίπρα και την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπής.

Καλώ λοιπόν όλα τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. που έχουν δικαίωμα να εγγραφούν ως μέλη μέχρι και την ημερομηνία της ψηφοφορίας, να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης στον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα αλλά και ταυτόχρονα ένα μήνυμα ανανέωσης.

Ζητώ από τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κιλκίς, να στηρίξουμε όλους τους συντρόφους μας από το Κιλκίς (αλφαβητικά), Αγαθοπούλου Ειρήνη, Δημητριάδη Λεωνίδα, Ψαρρά Σοφία, εμού συμπεριλαμβανομένου, ώστε να ενδυναμώσουμε την φωνή του Κιλκίς και να επιτύχουμε την μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση του τόπου μας στα όργανα του κόμματος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεν είναι ασυνήθιστα πολλά;

Ο δήμος Παιονίας αποφάσισε την ανάθεση συγγραφής του ιστορικού λευκώματός του στον καταλληλότερο γι’ αυτόν τον σκοπό ερευνητή και συγγραφέα, […]