Πολιτική

Ο Θανάσης Τατάρογλου επανεξελέγη πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ Κιλκίς

Στην προεδρεία της νομαρχιακής επιτροπής Κιλκίς της ΟΝΝΕΔ επανεξελέγη ο φοιτητής στο τμήμα χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης Αθανάσιος Τατάρογλου.
Αμέσως μετά την επανεκλογή του ο κ. Τατάρογλου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
« Με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρων των νομαρχιακών Επιτροπών της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. πανελλαδιώς, θέλω να ευχαριστήσω για τη συμμετοχή τους, όλα τα μέλη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς. Η επανεκλογή μου στη θέση του προέδρου της Ν.Ε. Κιλκίς Ο.Ν.ΝΕ.Δ. για την ερχόμενη τριετία δείχνει την αναγνώριση της προσπάθειας όλων των παιδιών της νεολαίας κατά την προηγούμενη θητεία μας. Από το 2010 έως και σήμερα η οργάνωση προσπάθησε να κοινωνήσει το μήνυμα της αλληλεγγύης και της συμμετοχής. Μέσω των δράσεων αλλά και των παρεμβάσεων μας στα θέματα που αντιμετώπισαν οι συμπολίτες μας, δηλώσαμε δυναμικά παρόντες.
Το «στοίχημα» της επόμενης τριετίας είναι να «Αλλάξουμε νοοτροπία». Είναι αναγκαίο να αναλάβουμε δράση και να δημιουργήσουμε το μέλλον που μας αξίζει και όχι αυτό που οι προηγούμενες γενιές επέλεξαν να μας κληροδοτήσουν. Αφήνουμε πίσω τους «αρουραίους», οι οποίοι εμφανίζονται μόνο στις εκλογικές διαδικασίες και κλείνουμε την πόρτα σε όσους κοντόφθαλμους δεν βλέπουν τίποτα πέρα από το προσωπικό συμφέρον τους. Συμπορευόμαστε με όλους όσους έχουν όρεξη για δουλειά και δεσμευόμαστε ότι ακολουθώντας τη νέα δομή των οργανώσεων μας θα είμαστε περισσότερο δραστήριοι και παρεμβατικοί».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αικ.Παναγιωτίδου-Φραγγίδου: «Καθοριστική και στον νομό η συμβολή του ΕΕΣ στην διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας»

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται έντονη κινητικότητα στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, σε επίπεδο περιφερειακής ενότητας ή νομού Κιλκίς. Ειδικότερα, το περιφερειακό […]

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σούλη Καζαντζίδη και Γιώργου Αυτιά μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων γιά της ευρωεκλογές