Αρθρογραφία

ΝΑΙ… Η αγάπη υπάρχει

Έμπρακτη απόδειξη η μεγάλη προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών κατά την διεξαγωγή της 31ης εθελοντικής αιμοδοσίας των μελών της Τράπεζας Αίματος Άσπρου-Αξιοχωρίου.

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στο ενοριακό πνευματικό κέντρο Αξιοχωρίου, δεκάδες εθελοντές αιμοδότες προσήλθαν για να προσφέρουν αίμα για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Στο διαθέσιμο χρόνο των 2,5 ωρών αιμοδότησαν 26 εθελοντές παρότι προσήλθαν πάνω από 40 μέλη.

Α.Αναστασιάδης, Ν. Πετρίδης και Β.Αθανασιάδης οι υπεύθυνοι λειτουργίας της Τράπεζας και καθήμενοι ο πρόεδρος της κοινότητας Αξιοχωρίου και αιμοδότης Δημήτρης Ψάρρας με τον γιατρό Αθ. Γιακαμόζη

Τα αιμοδοτήσαντα μέλη:

Από Αξιοχώρι: Αργυριάδου Ευμορφία, Γκλαβέρης Δημήτριος, Νικολαϊδης Πέτρος, Μέτα Αρτούρ, Ταχτατζόγλου Κατερίνα, Τσαούσης Περικλής, Φλώρος Γεώργιος και Ψάρρας Δημήτριος.

Από Άσπρο: Αλεξανδρούλης Καλούδης, Βονίδης Γεώργιος, Βουζελάκη Βάσω, Γεωργιτσάρας Γεώργιος, Ευαγγελινός Γεώργιος, Κάλτσος Ιωάννης, Κεραμιδά Μάλαμα, Κωνσταντινίδης Γεώργιος, Μάγγος Σταύρος, Σταματάκης Φάνης.

Από Καστανά: Κωστούλας Δημήτριος, Πουταχίδης Στέργιος.

Απο Μεγάλη Βρύση: Παυλίδης Ηλίας,

Από Πολύκαστρο: Μανουσάκης Στέλιος, Μαυρίδης Γιώργος, Εσκίογλου Φωτεινή, Παπαϊορδανίδης Νικόλαος, Παπασταϊκούδης Δήμος

Μεγάλες οι προσφορές σε κεράσματα για τους αιμοδότες:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τις Αϊδονίδου Ντίνα, Αναστασιάδου Σοφία, Βουζελάκη Βάσω, Γιαννακίδου Σταυρούλα (πρόεδρος Τ.Κ. Άσπρου), Γαϊτανάκη Στέλλα, Δημητριάδου Καίτη, Δεληκύρου Ζωή, Καραταγλίδου Έφη, Μενεξιά Κυριακή, Παρπουτσιάδου Ντίνα, Τσιτουρούδη Γεωργία (ανθοπωλείο), Ταχτατζόγλου Κατερίνα και τους Παναγιωτίδη Γεώργιο (Σ-Μ), Παπαδόπουλο Στέλιο (ανθοπωλείο), Σιάνα Ιωάννη και Χαρτοματσίδη Ηλία (αρτοποιείο) για όλα όσα πρόσφεραν και τον μὀνιμο χορηγό της Τράπεζας “Τεχνικό Γραφείο Π. Ν. Μαυρομάτη” για την κάλυψη της δαπάνης έντυπου υλικού.

Αξίζει να αναφέρουμε την παρουσία των ιερέων και μελών της “Τράπεζας Αίματος”, του Αξιοχωρίου πάτερ Θόδωρου και του Άσπρου πάτερ Χρήστου την παρουσία των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων, Αξιοχωρίου Δημήτρη Ψάρρα και Άσπρου  Σταυρούλα Γιαννακίδου, των προέδρων των πολιτιστικών συλλόγων Αξιοχωρίου “Ἁμυδών” Άγγελου Αναστασιάδη και Άσπρου “Ἁνατολική Ρωμυλία” Νικόλαο Πετρίδη καθώς και του ιδρυτικού μέλους της Τράπεζας Παναγιώτη Γουδαμάνη για την παρουσία και την διαρκή βοήθειά τους.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο γιατρό κ. Αθανάσιο Γιακαμόζη και τις κυρίες Άννα Κωτσαρή και Μαρία Τουρσίδου του τμήματος Αιμοδοσίας του Ν.Γ.Ν. Κιλκίς για την άψογη συνεργασία.

Έμπρακτη απόδειξη ότι όλοι μαζί μπορούμε με αγάπη και αλληλεγγύη να πετύχουμε τα πάντα με επιτυχία. Η επόμενη αιμοδοσία, 32η θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 στο πολιτιστικό κέντρο του Άσπρου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα