Προτάσεις

Μοναδικές στιγμές δροσιάς στο Carabus

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και το θερμόμετρο έχει πάρει την ανιούσα. Για όσους βρίσκονται στο Κιλκίς και αναζητούν στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς, οι πισίνες του Carabus αποτελούν μια μικρή όαση!

Μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να απολαύσουν το μπάνιο τους στην πισίνα, συνοδεία δροσιστικών ποτών.

Βουτήξτε στην απόλαυση.

Η μεγάλη αλλά και η μικρή πισίνα τηρώντας όλες τις προδιαγραφές και τους κανόνες υγιεινής προσφέρει με ασφάλεια μοναδικές στιγμές δροσιάς και ξεκούρασης όλη την ημέρα.

Γύρω από την πισίνα υπάρχουν ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία και προσφέρονται δωρεάν.

Στα πόδια σας η πισίνα, μία όαση δροσιάς, αφημένοι σε μία αναπαυτική ξαπλώστρα απολαμβάνετε το φρεσκοστυμμένο φυσικό χυμό σας.

Μία αναζωογονητική βουτιά πριν από μία ακόμη απόλαυση. Ένα κρύο λαχταριστό πιάτο με λίγες θερμίδες και πολλή νοστιμιά σας περιμένει στο διπλανό χώρο.

Μετά το γεύμα σας, ένας παγωμένος τονωτικός καφές θα συνοδεύσει τις απογευματινές ώρες

Περισσότερα

Κέντρο μασάζ… στο κέντρο του Κιλκίς

Το μασάζ (ελληνιστί η μάλαξη) θεωρείται παγκοσμίως, η αρχαιότερη μέθοδος, θεραπείας και χαλάρωσης του ανθρώπινου οργανισμού. Έρευνες έχουν αποδείξει τις […]

Δείτε ακόμα

Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι – Το vlog της τραγουδίστριας λίγο πριν αναχωρήσει για το Μάλμε

Μια μέρα μαζί με τους fans της και το Eurojackpot, μεγάλο χορηγό της ελληνικής συμμετοχής στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, πέρασε η Μαρίνα Σάττι. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος, μέσα από ένα vlog στα social media. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο κατάστημα ΟΠΑΠ στο Αιγάλεω για να δει τη […]

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του δημοσιογράφου και υποψηφίου ευρωβουλευτή της “Ελληνικής Λύσης” Γιάννη Σκάλκου στη Γουμένισσα