Κοινωνία

Μήνυμα βουλευτή Γ.Φραγγίδη προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων

Την Δευτέρα 14 Ιουνίου ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή των αποφοίτων μαθητών στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, που αποτελούν ουσιαστικά και την πρώτη δύσκολη δοκιμασία της ζωής τους.

Όσοι πετύχουν το στόχο της εισαγωγής τους στα Πανεπιστήμια θα έχουν κατακτήσει μια σημαντική επιτυχία, αυτοί όμως που δεν το κατορθώσουν να συνειδητοποιήσουν ότι απλά αναβλήθηκε η επίτευξη ενός στόχου.

Με επιμονή, υπομονή και αισιοδοξία η προσπάθεια συνεχίζεται έως την ευόδωσή της.

Την τρέχουσα σχολική χρονιά αντιμετωπίσατε εκτός από το άγχος της σωστής προετοιμασίας, την ελλιπή ενημέρωση για το νέο σύστημα εισαγωγής στα Πανεπιστήμια, αλλά και μια σειρά από λειτουργικά προβλήματα που είχαν να κάνουν με την εκπαιδευτική διαδικασία.

Σε αυτή λοιπόν τη σημαντική στιγμή της ζωής σας, εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία, και δύναμη στον αγώνα που ξεκινάτε για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, και να συνεχίσετε να αγωνίζεστε με πίστη και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας σε κάθε δοκιμασία που θα παρουσιαστεί στη διάρκεια της ζωής σας.

Επίσης συγχαίρω τους γονείς σας που στηρίζουν τις προσπάθειές σας, αλλά και τους εκπαιδευτικούς που ήταν αρωγοί και καθοδηγητές σας στην πιο δύσκολη εκπαιδευτική χρονιά και λόγω της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Καλή επιτυχία !

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σούλη Καζαντζίδη με Βαγγέλη Μαρινάκη

Δεν είναι ασυνήθιστα πολλά;

Ο δήμος Παιονίας αποφάσισε την ανάθεση συγγραφής του ιστορικού λευκώματός του στον καταλληλότερο γι’ αυτόν τον σκοπό ερευνητή και συγγραφέα, […]