Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Η πρώτη απουσία

Οι δημαιρεσίες της περασμένης Κυριακής στον δήμο Παιονίας σηματοδότησαν ουσιαστικώς την πρώτη απουσία του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Χρήστου Γκουντενούδη από συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου, λόγω της διοικητικής ποινής της τετράμηνης αργίας, η οποία του έχει επιβληθεί από τον αρμόδιο συντονιστή της αποκεντρωμένης διοίκησης γιά παράβαση καθήκοντος.

Υπενθυμίζεται, ότι είχε προηγηθεί μερικά εικοσιτετράωρα ενωρίτερα η απουσία του από την οικονομική επιτροπή, όπου είχε αναπληρωθεί από τον Αιμίλιο Δεβετζόπουλο, ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, θα συμμετέχει και στην νέα της σύνθεση.

Την θέση του κ. Γκουντενούδη ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας την περίοδο της αργίας ανέλαβε, όπως κατεγράφη στις δημαιρεσίες, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Μπαβέλης, κερδίζοντας εν τέλει στην άτυπη “μονομαχία” τον γηραιότερο και εμπειρότερο Γιάννη Αλίρη, “υπακούοντας” στην λογική ότι ο αντικαταστάτης του αρχηγού θα έπρεπε να προέρχεται από την δημοτική ενότητα Πολυκάστρου, από όπου προέρχεται και ο κ Γκουντενούδης.

Περισσότερα

Εξέχουσα και επιτυχημένη

Νέα διάκριση γιά την Νατάσα Σωτηριάδου, καθώς η Εθνική Ασφαλιστική την βράβευσε ως εξέχουσα στον κλάδο ζωής της εταιρείας γιά […]

Εννοούσε… τις επόμενες;

«Το ΄πε και το ‘κανε» το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, και επέλεξε υποψηφιότητα γιά το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από την περιφερειακή ενότητα Κιλκίς, και […]

Δείτε ακόμα