Πολιτική

Επίσκεψη του Γ.Γεωργαντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, επισκέφθηκε σήμερα, την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς.

Ο Υφυπουργός, είχε συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο Ασημάκη Χριστοδουλίδη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς, Δημήτρη Χαραλαμπίδη.

Ο κ. Γεωργαντάς συνεχάρη και ευχαρίστησε τους άνδρες και τις γυναίκες του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς και του Γραφείου Ασφαλείας του ΑΤ Παιονίας, για την καθημερινή μάχη που δίνουν, με σκοπό τη διαρκή ενδυνάμωση της ασφάλειας των πολιτών. Oι συνεχείς τους επιτυχίες, στην πάταξη του εγκλήματος, αναδεικνύουν την άρτια εκπαίδευση, τον επαγγελματισμό και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος που τους διακρίνει.

Ο Γιώργος Γεωργαντάς δήλωσε ότι «η πολιτεία είναι συνεχώς κοντά στην Αστυνομία, καλύπτοντας διαρκώς όσες λειτουργικές και εξοπλιστικές ανάγκες προκύπτουν», ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι «στα όρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, δεν έχει μείνει κανένα κακούργημα ανεξιχνίαστο».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αικ.Παναγιωτίδου-Φραγγίδου: «Καθοριστική και στον νομό η συμβολή του ΕΕΣ στην διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας»

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται έντονη κινητικότητα στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, σε επίπεδο περιφερειακής ενότητας ή νομού Κιλκίς. Ειδικότερα, το περιφερειακό […]

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σούλη Καζαντζίδη και Γιώργου Αυτιά μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων γιά της ευρωεκλογές