Αθλητισμός

Δύο παίκτριες από τον Αγροτικό Αστέρα απέκτησε ο Κιλκισιακός

Δύο δυνατές μεταγγραφές με παίκτριες από το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας για την γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β εθνικής κατηγορίας γυναικών Ελλαδας είχαμε πρόσφατα για την ενδυνάμωση της ομάδας.

Πιό συγκεκριμένα η τερματοφύλακας Ξένια Χαμίτη και η αμυντικός Χριστίνα Παπαβασιλείου που αγωνιζόταν στο Αγροτικό Αστέρα ανήκουν πλέον στο δυναμικό των “βυσσινί”.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας αναφέρονται τα εξής:

“Η γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας τις με την τερματοφύλακα Ξένια Χαμίτη η οποία αγωνιζόταν στο Αγροτικό Αστέρα καθώς και την αμυντικό Χριστίνα Παπαβασιλείου που αγωνιζόταν σε Αγροτικό Αστέρα και Αρη. Τις ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας χωρίς τραυματισμούς”.

Ηττήθηκε από τις Βασσίλισες Ξάνθης
Την ήττα εντός έδρας γνώρισε στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής ημέρας στο πρωτάθλημα της Β εθνικής κατηγορίας γυναικών Ελλαδας την Κυριακή 12.1.20 η ομάδα του Κιλκισιακού από της Βασίλισσες της Θράκης με 1 – 3.

Ένα παιχνίδι διαφήμιση για το γυναικείο ποδόσφαιρο με τις Βασίλισσες να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης με εκατέρωθεν φάσεις και στις δυο εστίες.

Φωτογραφία Χρήστου Κεσετζή

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεν είναι ασυνήθιστα πολλά;

Ο δήμος Παιονίας αποφάσισε την ανάθεση συγγραφής του ιστορικού λευκώματός του στον καταλληλότερο γι’ αυτόν τον σκοπό ερευνητή και συγγραφέα, […]