Κοινωνία

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο από τον ΕΕΣ Κιλκίς

Τη Πέμπτη 26 Μαϊου 2022 πραγματοποιήθηκε  από εθελοντές του τμήματος Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών για τους εργαζόμενους των δομών της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς.
Μετά από αίτημα που απηύθυνε στο τμήμα μας η διεύθυνση, οι εθελοντές του ΕΕΣ Κιλκίς παρουσίασαν βασικές αρχές πρώτων βοηθειών, ούτως ώστε, όλοι οι εργαζόμενοι να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει  στο εργασιακό τους περιβάλλον.

Γνώση και πρακτική εξάσκηση στην παροχή πρώτων βοηθειών μετέφεραν στους εργαζομένους των δομών της ΚΔΕΚ εθελοντές Σαμαρείτες του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς σε εκπαιδευτικό σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ Κιλκίς.

Η πρόεδρος της ΚΔΕΚ Χρυσή Σοφού ευχαριστεί θερμά το περιφερειακό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού και τους Σαμαρείτες Ευάγγελο Στάμκο και Φανή Ζελελίδου για την άμεση ανταπόκριση και την παρασχεθείσα εκπαίδευση στους εργαζομένους της κοινωφελούς επιχείρησης, η οποία μπορεί να σταθεί πολύτιμος οδηγός στην αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης στον εργασιακό τους χώρο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα