Αθλητισμός

Διενεργήθηκαν στον Άθλο οι προαγωγικές εξετάσεις γιά έγχρωμες και μαύρες ζώνες

Προαγωγικές εξετάσεις γιά την απόκτηση εγχρώμων και μαύρων ζωνών διενεργήθηκαν γιά τους αθλητές και αθλήτριες του Άθλου Κιλκίς την Παρασκευή 10.6.22, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου επί της 21ης Ιουνίου 43, με την επωνυμία “Golden Athlos”

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

« … Η διαδικασία αυτή κινείται δύο φορές τον χρόνο, σύμφωνα με την ελληνική ομοσπονδία, η οποία και χορηγεί τα επίσημα διπλώματα.

Προϋπόθεση γιά την προαγωγή είναι η συμπλήρωση του χρόνου με συνεχή άσκηση και η γνώση της ανάλογης ύλης. Οι αθλητές του συλλόγου εκτέλεσαν το πρόγραμμα, που αντιστοιχεί στην ζώνη, την οποία διεκδικούν, και το οποίο περιελάμβανε πούμσε (τεχνικές κινήσεων άνευ αντιπάλου, τεχνικές ποδιών και χεριών, κινησιολογία, ευλυγισία, θραύσεις, θεωρία και αγωνιστικό σκέλος.

Γιά την απόκτηση της μαύρης ζώνης απαιτείται διάστημα έξι χρόνων με συνεχή άσκηση.

Ο προπονητής του συλλόγου Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης και ο πρόεδρος Αναστάσιος Μουτσάκης ευχαρίστησαν τους γονείς γιά την στήριξη στην προσπάθεια, την οποία καταβάλλουν γιά τα παιδιά και γιά την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν τον σύλλογο και τους ίδιους.

Μετά το πέρας των εξετάσεων πραγματοποιήθηκε μικρή γιορτή, κατά την διάρκεια της οποίας απονεμήθηκαν τα διπλώματα στα εξετασθέντα στελέχη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα