Αθλητισμός

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Αλέξανδρο στην Χρυσούπολη

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς στην Χρυσούπολη, από τον γηπεδούχο Κεραυνό Πέρνης.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αλέξανδρος είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε φάσεις για γκολ με αποκορύφωμα το χαμένο τετ-α-τετ του Αγαθαγγελίδη μετά από κάθετη πάσα του Αηδονίδη.

Στο 8’ σουτ του Τσολακίδη αποκρούεται σε corner ενώ στο 29’, 39’ & 42’ προσπάθειες των Τσολακίδη, Αγαθαγγελίδη & Τερζή πέρασαν ελάχιστα out.

Στο 26’ η μοναδική απειλή τον γηπεδούχων με σουτ μπλόκαρε ο Αθανασίου, με τις δυο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με λευκή ισοπαλία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η γηπεδούχος ισορρόπησε το παιχνίδι χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα, με τον Αλέξανδρο να έχει πάλι τις ευκαιρίες στο 63’με τον Τσολακίδη σε σουτ να περνάει out & στο 81’ με σουτ του Αγαθαγγελίδη να μπλοκάρει ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Το 1-0 έγινε στο 76’ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού όταν σε αντεπίθεση από αριστερά η μπάλα ήρθε στον άξονα και στο ύψος της περιοχής τερματοφύλακα με τον επιθετικό των γηπεδούχων να την στέλνει στα δίχτυα.

Κίτρινη κάρτα δέχτηκε ο Αγαθαγγελίδης στο 67’ για επικίνδυνο παίξιμο. Επόμενος αγώνας για τον Αλέξανδρο, την ερχόμενη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς με τον Άρη Αβάτου.

Σύνθεση : Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Βασιλειάδης, Κώτσιας ( 87’ Τσαταλμπασίδης), Τερζής, Παπαδόπουλος Σ, Τσολακίδης, Αηδονίδης (71’ Καραγιάννης), Cecilio (46’ Παπαδόπουλος Κ), Προβατίδης, Αγαθαγγελίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σούλη Καζαντζίδη και Γιώργου Αυτιά μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων γιά της ευρωεκλογές

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ποταμός Αξιός και οι αισθητήρες μέτρησης της στάθμης των υδάτων που τοποθετήθηκαν στην γέφυρα

Στην εγκατάσταση συστήματος μέτρησης στάθμης υδάτων στην γέφυρα του ποταμού Αξιού, στο ύψος της Αξιούπολης, προέβη στα τέλη της προηγούμενης […]