Αθλητισμός

Ανακοίνωση της ΕΠΣΚ για την αναβολή αγώνα πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας

Αναβάλλεται ο προγραμματισμένος αγώνας πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της 24ης Οκτωβρίου μεταξύ των ομάδων Νεότητας Μεταλλικού – Ποντιακού Ν.Σάντας, για το λόγο το ότι η ομάδα της Νέας Σάντας τέθηκε σε 14ημερη καραντίνα, μετά την επιβεβαίωση τριών κρουσμάτων COVID-19 σε αθλητές της ομάδας.

Σύμφωνα με τα έως και σήμερα δεδομένα, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 14.45 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν οι 3 από τους 4 προημιτελικούς αγώνες κυπέλλου, με τα ζευγάρια που έχουν προκύψει.

Οι υπεύθυνοι που έχουν οριστεί από τις ομάδες, θα πρέπει να φροντίζουν για την αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου στις αθλητικές εγκαταστάσεις τους με σχολαστικότητα, τόσο κατά τη διεξαγωγή των προπονήσεων, όσο και κατά τη διεξαγωγή των αγώνων (θερμομέτρηση αθλητών, κατάσταση εισερχομένων στην αθλητική εγκατάσταση, χρήση αντισηπτικών, χρήση μάσκας όπου υπάρχει συγχρωτισμός άνω των 9 ατόμων).

Η τήρηση των παραπάνω θα αποτελέσει βαρόμετρο για την συνέχιση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων των διοργανώσεων της ΕΠΣ Κιλκίς, και παράλληλα την ασπίδα για την υγεία όλων των εμπλεκομένων (παραγόντων,αθλητών, διαιτητών,γονέων αθλητών κ.λ.π.).

Η πειθαρχία και η ατομική ευθύνη όλων μας, είναι τα όπλα για τη διασφάλιση της υγείας και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού στον ευαίσθητο χώρο του Αθλητισμού.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα