Το “παρών” και στην φετινή ΔΕΘ θα δώσει το ΕΒΕ Κιλκίς

Οικονομία /

Το εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο (ΕΒΕ) Κιλκίς θα δώσει και φέτος το “παρών” σε ένα εκ των περιπτέρων 2 ή 3 της ΔΕΘ, όπου θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους τα επιμελητήρια της χώρας. Όπως έγινε γνωστό, στο ΕΒΕ Κιλκίς, προς εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων – μελών του, αναλογεί χώρος εξήντα τετραγωνικών μέτρων γιά το περίπτερό του.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

“… Συγκεκριμένα οι επιχειρήσεις – μέλη του επιμελητηρίου Κιλκίς, είναι δικαιούχοι προσφοράς μειωμένης τιμής ενοικίασης χώρου εντός του περιπτέρου. Το συνολικό κόστος, εξαρτάται από τον αριθμό των αιτούμενων τετραγωνικών μέτρων και περιλαμβάνει παραχώρηση εκθεσιακού χώρου σε δομή τύπου 2, κλιματισμό, γενική φύλαξη και καθαριότητα. Οποιαδήποτε επί πλέον κατασκευή – ανάπτυξη δομής ή ενοικίασης εξοπλισμού επιβαρύνει αποκλειστικά τους χρήστες.

Η επιλογή των επιχειρήσεων, που θα συμμετάσχουν, θα πραγματοποιηθεί με βάση την διαθεσιμότητα του χώρου, σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον και την δυναμικότητα των επιχειρήσεων. Προϋπόθεση εξέτασης της δυνατότητας συμμετοχής, αποτελεί η ταμειακή ενημερότητα των συνδρομών των μελών του επιμελητηρίου.

Προκειμένου, λοιπόν, να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό της συμμετοχής μας, σας καλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας έως 23.6.22, γιά την συμμετοχή σας στην 86η ΔΕΘ, στο περίπτερο του επιμελητηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε με το επιμελητήριο Κιλκίς, στα τηλέφωνα 23410.24580-1 (Γεώργιο Ηλιάδη, εσωτερικό102) ή στην ηλεκτρονική ταχυδρομική διεύθυνση email: [email protected])”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα