Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Kinesis for kids

Εκπαίδευση /

Ξεχωριστή μέρα η Παρασκευή 18 Ιουνίου, το πάρκο του ζωοπάζαρου στην πόλη μας γέμισε παιδικά, χαμόγελα και φωνές.

Η ανταπόκριση ήταν απλά εντυπωσιακή και μας γέμισε ιδιαίτερη χαρά και ευθύνη, χαρά γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ακούς αυτή την γλυκιά «φασαρία» των παιδιών και ευθύνη γιατί μας δίνει να καταλάβουμε ότι τα παιδιά θέλουν ερεθίσματα, ερεθίσματα πολλά και διάφορα και εμείς έχουμε και την γνώση και την διάθεση κυριότερα να ανταποκριθούμε σε αυτό το ρόλο.

Το πρώτο «Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού» του ΚΔΑΠ Kinesis for kids λοιπόν ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Οι μικροί μας φίλοι μέσα από διάφορες διαδικασίες, όπως ολοκλήρωσης τάγκραμ και παζλ, παιχνιδιών με την ώρα, τις λέξεις, τα μαθηματικά και ταχύτητας καθώς κι επίλυσης αινιγμάτων έφτασαν στο τέλος.

Τα παιδιά μας το ευχαριστήθηκαν στο έπακρο, διασκέδασαν και γέλασαν και δουλεύοντας ομαδικά κατάφεραν να αναδειχθούν νικητές. Η διασκέδασή μας όμως δε σταμάτησε εκεί. Συνεχίστηκε με πολύ κέφι και χορό από το τμήμα «Zumba» και «Μαζορέτες», όπου οι έμπειρες χορεύτριές μας, μας παρουσίασαν τις χορευτικές τους ικανότητες.

Μικροί και μεγάλοι περάσαμε υπέροχα και ανυπομονούμε για την επόμενη φορά.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Χρήζει δημόσιας απάντησης

«Η ποιότητα ζωής» σε ένα δήμο καταδεικνύεται και από τον τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τα αδέσποτα ζώα. Το τελευταίο […]

ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΜΠΕΛΟΦΥΤΟ ΚΥΔΩΝΙΑ

Μνήμες που ενώνουν

Να τιμά την επέτειο του ολοκαυτώματος των τριών Κρουσοχωρίων (Μουσγαλή, Μουρσαλή, Κοτσολάρ-Αμπελόφυτο, Κυδωνιές, Κλειστό), στις 25 Οκτωβρίου 1941, ως «ημέρα […]