Η πρώτη απουσία

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Οι δημαιρεσίες της περασμένης Κυριακής στον δήμο Παιονίας σηματοδότησαν ουσιαστικώς την πρώτη απουσία του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Χρήστου Γκουντενούδη από συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου, λόγω της διοικητικής ποινής της τετράμηνης αργίας, η οποία του έχει επιβληθεί από τον αρμόδιο συντονιστή της αποκεντρωμένης διοίκησης γιά παράβαση καθήκοντος.

Υπενθυμίζεται, ότι είχε προηγηθεί μερικά εικοσιτετράωρα ενωρίτερα η απουσία του από την οικονομική επιτροπή, όπου είχε αναπληρωθεί από τον Αιμίλιο Δεβετζόπουλο, ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, θα συμμετέχει και στην νέα της σύνθεση.

Την θέση του κ. Γκουντενούδη ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας την περίοδο της αργίας ανέλαβε, όπως κατεγράφη στις δημαιρεσίες, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Μπαβέλης, κερδίζοντας εν τέλει στην άτυπη «μονομαχία» τον γηραιότερο και εμπειρότερο Γιάννη Αλίρη, «υπακούοντας» στην λογική ότι ο αντικαταστάτης του αρχηγού θα έπρεπε να προέρχεται από την δημοτική ενότητα Πολυκάστρου, από όπου προέρχεται και ο κ Γκουντενούδης.

Περισσότερα

Συναντήσεις υψηλού επιπέδου

Δεν έχασε την ευκαιρία να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη η δημοτική σύμβουλος Κιλκίς Καλλισθένη Πάκα γιά να έχει υψηλού επιπέδου συναντήσεις […]

«Βίον ανθόσπαρτον»

Από την Κυριακή 22.5.22 ο Θεμιστοκλής (… κατά κόσμον Θέμις) Ανθρακίδης, ο… αχρείαστος συστάσεων οικονομολόγος, πρώην διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα