Πανηγυρική επανεκλογή Α.Μπεαζίδη στην διοίκηση της ομοσπονδίας πάλης

Αθλητισμός /

Ο Κιλκισιώτης παράγοντας και προπονητής πάλης Τάσος Μπεαζίδης, εκπρόσωπος του Καραγιάννη Ευρώπου, επανεξελέγη πανηγυρικώς στην διοίκηση της ομοσπονδίας, στις εκλογές που διενεργήθηκαν την Τρίτη 30.3.21.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης συγκροτήθηκε σε σώμα, με την ακόλουθη σύνθεση: μετά τις αρχαιρεσιες που πραγματοποιήθηκαν με την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος, Στέργιος Λεωνάκης
Αναπληρωτής πρόεδρος, Δημήτριος Τραμπάκουλας
Α αντιπρόεδρος, Αναστάσιος Μπεαζίδης
Β αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Φάλιας
Γενικός γραμματέας:, Γεώργιος Λαβασίδης
Ταμίας, Νικόλαος Μπουγάς
Αναπληρώτρια γενική γραμματέας, Αντωνία Παπαδάκη
Αναπληρωτής ταμίας, Γεώργιος Γαρδεράκης
Έφορος, Βασίλειος Νικολαϊδης
Αναπληρωτής έφορος, Σωκράτης Λιάκος
Μέλη, Ιωάννης Αρζουμανίδης, Ιωάννης Μπάρμπας, Φανούριος Μπατζακίδης, Αλέξανδρος Νίτσιος, Μύρων Στεφανάκης
Τακτικός εκπρόσωπος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ορίσθηκε ο δρ Κωνσταντίνος Φίλης και
αναπληρωματικός εκπρόσωπος ο Δημήτριος Τραμπάκουλας.

Στις πρώτες δηλώσεις του στο δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» ο κ. Μπεαζίδης, αφού υπενθύμισε τις συνέπειες της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης και της σοβούσας τον τελευταίο χρόνο υγειονομικής, υπογράμμισε την βούληση της ομοσπονδίας αφ’ ενός μεν να δώσει έμφαση στην προώθηση έργων υποδομής και του αναπτυξιακού προγράμματος, αφ’ ετέρου δε να στηρίξει τις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, ώστε και να μην επιβραδυνθεί περαιτέρω η αγωνιστική πρόοδος και να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της πάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Όσο για τα δρώμενα σε τοπικό επίπεδο, ο κ. Μπεαζίδης επανέλαβε την βούληση των διοικούντων της ομοσπονδίας γιά διεξαγωγή των φετινών πρωταθλημάτων ανδρών και γυναικών στο Κιλκίς αλλά και γιά στήριξη των φορέων που «καλλιεργούν» το άθλημα.

Επίσης, επανέλαβε τις δικές του προθέσεις γιά παρεμβάσεις με σκοπό την προώθηση σχεδίου κατασκευής προπονητηρίων πάλης στα δύο κέντρα του νομού, Κιλκίς και Εύρωπο.

Τέλος ο α’ αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας πάλης και πρόεδρος του Καραγιάννη Ευρώπου εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για το επίπεδο συνεργασίας της ομοσπονδίας με τον δήμο Κιλκίς, όσον αφορά στην προώθηση των ανωτέρω μνημονευομένων σκοπών.

Περισσότερα

«Κόντρα» στην… λησμονιά

Η υγειονομική κρίση έχει «πάρει», ως γνωστόν, «παραμάζωμα» και τον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού, κάτι το ιδιαιτέρως έκδηλο και στον […]

Δείτε ακόμα

Όλα καλά, μόνο λίγη προσοχή

Όντως αξιέπαινη η πρωτοβουλία του περιβαλλοντικού φορέα «Προστάτευε την Γειτονιά σου» (“Save your Hood”) να διοργανώνει περιπάτους γιά τον καθαρισμό […]