Ελπιδοφόρες εμφανίσεις στελεχών της Αθλητικής Παιδείας Αξιούπολης

Αθλητισμός /

Αξιόλογη υπήρξε η εμφάνιση στελεχών της Αθλητικής Παιδείας Αξιούπολης στα πανελλήνια πρωταθλήματα κλασικού αθλητισμού παμπαίδων α’ και παγκορασίδων α’ οι αγώνες των οποίων διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 13 και 14.7.19 στο εθνικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» Καβάλας. Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα εξής:

Η Ευαγγελίδου Αριστέα σημείωσε επίδοση 3’, 42’’ στο αγώνισμα των 1000μ. Στο ίδιο αγώνισμα ο Δημήτρης Κουϊμτζίδης σημείωσε νέα ατομική επίδοση με 3,29 έναντι 3,35 της προηγούμενης.

Η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4×80 των κοριτσιών, αποτελούμενη από τις αθλήτριες Μαυρίδου Ιωάννα, Ευαγγελίδου Αναστασία, Κουρτίδου Κυριακή και Μπεκιάρη Σμαράγδα, πέτυχε την καλύτερη φετινή της επίδοση (44’’,5) βελτιώνοντας το 45’’,2 που πέτυχε στις 22/4.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αν δεν γίνονταν κάποια λάθη στις αλλαγές και δεν εμποδίζονταν από αντίπαλες αθλήτριες των διπλανών διαδρόμων κατά την 2η και 3η αλλαγή, είναι πολύ πιθανό να βελτίωναν την επίδοση συλλόγου στο αγώνισμα που είναι το 43’’,87. Η Μπεκιάρη Σμαράγδα έτρεξε στα προκριματικά του δρόμου ταχύτητας των 80μ σημειώνοντας νέα ατομική επίδοση (11’’,70) και δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματος.

Η Λιακοπούλου Μαρία σημείωσε επίσης ατομική επίδοση αγωνιζόμενη στο προκριματικό του αγωνίσμα της σφαιροβολίας (9μ) και έχασε την πρόκρισή της στον τελικό για μόλις 3εκ., καταλαμβάνοντας τελικά την 13η θέση στην γενική κατάταξη. Να σημειωθεί ότι η Λιακοπούλου είναι γεννημένη το 2006 και έχει άλλα δύο χρόνια στην ίδια κατηγορία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεκεμβριανά 1944

Δεκεμβριανά ή οι 33 ημέρες που συγκλόνισαν την Αθήνα ή η Μάχη των Αθηνών ή ο Κόκκινος Δεκέμβρης. Όποια λέξη […]