Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Ευτυχώς που τα επίσημα αποτελέσματα του πρωτοδικείου Κιλκίς αποκατέστησαν την τάξη, και δεν είχαμε …οικογενειακά «δράματα» εκεί στην δημοτική ενότητα Ευρωπού από πλευράς του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Γιώργου Δουλκερίδη.

Και τούτο διότι τα πρώτα ανεπίσημα στοιχεία, που ανήρτησε αρχικώς ο δήμος Παιονίας, τον έφεραν γιά μόλις οκτώ ψήφους 909 έναντι 901 ψήφους σε μη εκλόγιμη θέση έναντι του συνυποψηφίου του Κώστα Στεργίδη από τον νικητή συνδυασμό των δημοτικών εκλογών «Παιονία της Προόδου».

Μόνον, που εξετάζοντας το ενδεχόμενο να υποβάλει αίτημα επανακαταμέτρησης των ψήφων, παρατηρεί ότι στην δημοτική ενότητα της Γουμένισσας, στον οικισμό του Πενταλόφου, χωριό καταγωγής της γυναίκας του, δεν είχε λάβει ούτε μία ψήφο.

Γεγονός παράδοξο γιά τα ελληνικά ειωθότα, που τον οδήγησε να διασταυρώσει τα αποτελέσματα του δήμου με αυτά του πρωτοδικείου, διαπιστώνοντας ότι λόγω «ολισθηρότητας» του καρμπόν οι 21 ψήφοι του στον εν λόγω οικισμό, είχαν καταχωρηθεί στον αμέσως επόμενο συνυποψήφιό του, του οποίου το επώνυμο ξεκινούσε επίσης από το γράμμα δέλτα!

Μία «σωτήρια» παρατήρηση, που εκτός των άλλων, βοήθησε να μην «ταραχθούν» τα νερά με …τα συμπεθέρια!

Βεβαίως, τώρα θα έχουμε και ένα ακόμη «επεισόδιο» στην υπόθεση εκλογής, καθώς εξ όσων γνωρίζουμε, ο επίσημος «χαμένος» έχει υποβάλει αυτός τώρα αίτημα επανακαταμέτρησης!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα

Είχε αναφερθεί

Ανάμεσα στις προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης, σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, περιλαμβάνεται και μία νομοθετική πρωτοβουλία, […]

Άλλα στο Κιλκίς, άλλα στην Παιονία!

Όπως προκύπτει και από σχετικό θέμα του «Μαχητή», έαν ο κάθε δήμος της περιφερειακής ενότητάς μας αποτελούσε ξεχωριστή εκλογική περιφέρεια, […]

Δείτε ακόμα