Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Ευτυχώς που τα επίσημα αποτελέσματα του πρωτοδικείου Κιλκίς αποκατέστησαν την τάξη, και δεν είχαμε …οικογενειακά «δράματα» εκεί στην δημοτική ενότητα Ευρωπού από πλευράς του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Γιώργου Δουλκερίδη.

Και τούτο διότι τα πρώτα ανεπίσημα στοιχεία, που ανήρτησε αρχικώς ο δήμος Παιονίας, τον έφεραν γιά μόλις οκτώ ψήφους 909 έναντι 901 ψήφους σε μη εκλόγιμη θέση έναντι του συνυποψηφίου του Κώστα Στεργίδη από τον νικητή συνδυασμό των δημοτικών εκλογών «Παιονία της Προόδου».

Μόνον, που εξετάζοντας το ενδεχόμενο να υποβάλει αίτημα επανακαταμέτρησης των ψήφων, παρατηρεί ότι στην δημοτική ενότητα της Γουμένισσας, στον οικισμό του Πενταλόφου, χωριό καταγωγής της γυναίκας του, δεν είχε λάβει ούτε μία ψήφο.

Γεγονός παράδοξο γιά τα ελληνικά ειωθότα, που τον οδήγησε να διασταυρώσει τα αποτελέσματα του δήμου με αυτά του πρωτοδικείου, διαπιστώνοντας ότι λόγω «ολισθηρότητας» του καρμπόν οι 21 ψήφοι του στον εν λόγω οικισμό, είχαν καταχωρηθεί στον αμέσως επόμενο συνυποψήφιό του, του οποίου το επώνυμο ξεκινούσε επίσης από το γράμμα δέλτα!

Μία «σωτήρια» παρατήρηση, που εκτός των άλλων, βοήθησε να μην «ταραχθούν» τα νερά με …τα συμπεθέρια!

Βεβαίως, τώρα θα έχουμε και ένα ακόμη «επεισόδιο» στην υπόθεση εκλογής, καθώς εξ όσων γνωρίζουμε, ο επίσημος «χαμένος» έχει υποβάλει αυτός τώρα αίτημα επανακαταμέτρησης!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα

Αλλεργικοί

Και ας πούμε, ότι μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να κάνει κανείς «τα στραβά μάτια» σε εκ μέρους διοικούντων συλλόγου γονέων […]

«Ηχηρή» παράκαμψη

«Το βρήκαν» εδώ και κάποια χρόνια κάποιοι διοικούντες συλλόγους γονέων και κηδεμόνων μαθητών σχολείων. Να διαμαρτύρονται για θέματα του όποιου […]

«Μαχητής» …ετών 45

Με την έκδοση του παρόντος φύλλου ή τεύχους (υπ’ αριθμόν 2221) ο «Μαχητής του Κιλκίς» εισέρχεται στο 45ο έτος κυκλοφορίας […]

Δείτε ακόμα