Απάντηση Γιώργου Αναστασιάδη στη νέα δήλωση της Έλλης Φρεγγίδου

Πολιτική /

Σχετικά με την εκ νέου δημόσια τοποθέτηση της Έλλης Φρεγγίδου, αναφορικά με προηγούμενη δική μου, θα ήθελα να επισημάνω ότι η κ. Φρεγγίδου δηλώνει ότι ουδέποτε αναφέρθηκε σε εμένα προσωπικά αλλά κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από την πρώτη της δημόσια τοποθέτηση.

Επίσης έχει γίνει σαφές, από την μέχρι σήμερα πολιτική μου πορεία και τη συμμετοχή μου στα κοινά, ότι ουδέποτε έχω θίξει κανέναν προσωπικά ούτε και έκανα ή κάνω προσωπικές επιθέσεις όπως επικαλείται η κ. Φρεγγίδου για την ίδια. Η τοποθέτηση μου ήταν η απάντηση σε όλα όσα αναφέρει, που έχουν να κάνουν με την ουσία της πολιτικής διαδικασίας και θεωρώ ότι αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό από τον καθένα.

Συνεπώς, είναι ιδιαίτερα προσβλητικό για εμένα αλλά και αποπροσανατολιστικό για τη δημόσια συζήτηση να επικαλείται η κ. Φρεγγίδου ότι της κάνω προσωπική επίθεση, όταν απλώς με αφορμή τη δήλωση της επιχείρησα να βάλω τα πράγματα στη σωστή τους βάση με αναφορά σε γεγονότα και μόνο.

Τέλος, προφανώς και συμφωνώ ότι τα μέλη του πολιτικού μας φορέα όχι μόνο μπορούν να εργαστούν στη βάση της δημοκρατικής διαδικασίας για την πρόοδο και τη διεύρυνση του ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτό έκαναν και αυτό ήδη κάνουν σε όλη τη χώρα. Ο διάλογος και η δημοκρατική διαδικασία αποτελεί θεμελιώδη παρακαταθήκη της δημοκρατικής παράταξης που πέρασε ως κεκτημένο και στην ελληνική κοινωνία.

Σε ότι με αφορά, δεν θα σταματήσω τον αταλάντευτο αγώνα για την ισχυροποίηση του ΠΑΣΟΚ, γεγονός το οποίο πιστεύω βαθιά ότι θα σημάνει την απαρχή μιας νέας εποχής για τη χώρα και τον ελληνικό λαό.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Έκαναν …τα σαράντα

Τα σαράντα της νέας νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ πρόλαβαν και έκαναν, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι ο πρώτος σε ψήφους […]

Φωτοσχόλιο

Γεωργαντάς, Αμυράς και Κυριακίδης στο μουσείο Δοϊράνης